Het DJC Digitaal Jongeren Centrum is een initiatief dat is opgezet door Link Projecten, ECV esports en de Stichting Verantwoord Gamen. Het doel van dit initiatief is om jongeren te inspireren, te informeren en te betrekken bij diverse onderwerpen die van belang zijn voor hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.

Ons centrum richt zich op vijf hoofdonderwerpen: inspiratie, maatschappelijke betrokkenheid, sport en bewegen, jongerenwerk en activiteiten. Door middel van diverse programma’s, workshops en activiteiten willen wij jongeren de kans geven om zich te ontplooien en hun vaardigheden te verbeteren. Het DJC is tevens een centraal punt waar gemeentelijke partners zich kunnen profileren en hun activiteiten aanbieden.

Wij zien het DJC als een plaats waar jongeren een breed scala aan activiteiten kunnen vinden, of het nu gaat om maatschappelijke betrokkenheid, sport of andere zaken die van belang zijn voor hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling.

Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren professionals die zich inzetten voor de ontwikkeling van jongeren. Wij geloven dat elke jongere het potentieel heeft om iets bijzonders te bereiken en wij willen hen daarbij helpen. Ons centrum is toegankelijk voor jongeren van alle leeftijden en achtergronden en wij hopen dat zij zich welkom voelen bij ons.

Wij kijken ernaar uit om jongeren te ontmoeten en samen met hen aan de slag te gaan om hun dromen waar te maken.