Wonen Plus Welzijn

Vrijwilliger worden?
Onze vele vrijwilligers vormen de kern van Wonen Plus Welzijn. Zij zijn een onmisbare schakel in onze dienstverlening op het brede terrein van wonen, welzijn en zorg. Wij koesteren dan ook iedereen die zich voor onze vele diensten en activiteiten inzet. Zij maken deze mogelijk.

Wat wij bieden
Al onze vrijwilligers komen terecht in een prettige werkomgeving met deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. zij zijn van betekenis voor iedereen die behoefte heeft aan (praktische) ondersteuning of een luisterend oor. Wij bieden een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid trainingen te volgen. Iedereen die actief bij ons is, is welkom bij informatieve en gezellige bijeenkomsten met elkaar. Tenslotte ontvangen al onze vrijwilligers met enige regelmaat een leuke attentie als dank voor alle inzet.

Vrijwilligersfuncties
U kunt contact met ons opnemen over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk van Wonen Plus Welzijn. Wilt u zich buiten deze mogelijkheden op wat er buiten het vrijwilligerswerk binnen Wonen Plus Welzijn nog mogelijk is kunt u kijken op: