In de wereld van Youh, ben jij het middelpunt!

Stap in de wereld van Youh en ontdek alle mogelijkheden!

Bij Youh staan jongeren in het middelpunt van alles wat Youh te bieden heeft. Het is een gemeenschap waar jongeren centraal staan. Unieke ervaringen beleven, persoonlijk groeien en ontdekkingen doen. Met een gevoel van individualiteit, eigenheid en belangrijkheid.

Het is een inspirerend en dynamisch platform waar jongeren worden aangemoedigd om actief deel te nemen. Youh geeft partners een platform om verschillende programma’s, workshops en activiteiten aan te bieden waardoor de jongeren zich kunnen ontplooien, vaardigheden kunnen verbeteren, hun verhaal kwijt kunnen en op een laagdrempelige manier hulp kunnen vragen als dat nodig is.

Youh is onderdeel van het DJC, Digitaal Jongeren Centrum. Dit is een initiatief dat is opgezet door Link Jongerenwerk, ECV esports en de Stichting Verantwoord Gamen. Gemeente Hollands Kroon is enthousiast over dit initiatief en heeft een samenwerking om dit platform aan te bieden aan de jongeren van Hollands Kroon.

Het team achter Youh bestaat uit enthousiaste en ervaren professionals. Ze zetten zich in voor de ontwikkeling van jongeren. Wij geloven dat elke jongere het potentieel heeft om iets bijzonders te bereiken en wij willen daarbij helpen. Youh is voor alle jongeren toegankelijk tussen de 10 en 21 jaar oud. Hopelijk voelt iedereen zich welkom.

We kijken ernaar uit om jongeren te ontmoeten en samen aan de slag te gaan om dromen waar te maken.

In de wereld van Youh…. maak jij je dromen waar!

Neem contact op

Voor vragen aan de gemeente Hollands Kroon over Youh, neem contact op via: