Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Hoofdzaak | Gamenight voor en door jongeren

mei 21 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Hey jij,

 

Op dinsdag 21 mei staat er weer een activiteit vóór en dóór onze jongeren van Make a Difference Today gepland 🙂 Deze avond wordt door De Hoofdzaak in samenwerking met Experience Zorg georganiseerd.

 

Voor wie is de avond bedoeld?

Alle jongeren tussen 16 en 30 jaar uit de Kop van Noord-Holland zijn welkom. Je mag natuurlijk alleen komen als je wil, maar je kunt ook samen met iemand komen zoals een vriend(in) of een begeleider of iemand anders die je graag meeneemt.

Ben of ken jij iemand die het leuk zou vinden om hierbij te zijn? Stuur deze uitnodiging gerust door. De avond is geheel gratis.

 

Wat kun je verwachten?

Het belooft weer een gezellige avond te worden waarbij we samen spelletjes gaan spelen zoals Jenga, 30 Seconds of Wie is het?

Maar natuurlijk hebben we ook online games zoals bijvoorbeeld FIFA. Snel last van prikkels? Geen probleem, we hebben een prikkelarme ruimte waar je lekker kunt gaan zitten.

 

Daarnaast zorgen wij voor een hapje en een drankje (niet-alcoholisch) Er zijn ook een aantal ervaringsdeskundige jongeren aanwezig. Zij organiseren deze avond en zijn er om gezellig een spelletje mee te spelen, maar ook om mee in gesprek te gaan als je dat fijn vindt.

Zij vertellen jou graag over hun persoonlijke ervaringen èn wat het hen brengt om deel te nemen aan Make a Difference Today.

 

Zien we jou ook binnenkort? Je bent welkom 💙

 

Aanmelden, meer info of dieetwensen? Stuur een mailtje naar Wendy

Gegevens

Datum:
mei 21
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm

Locatie

Koningstraat 97 Den Helder
Koningstraat 97
Den Helder, 1781 KE Nederland
+ Google Maps