Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online – Rocket League

december 15 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Ben jij een fanatieke Rocket League-speler? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het DJC (Digitaal Jongeren Centrum) organiseert de komende 3 maanden een spannend Rocket League kampioenschap, en jij bent uitgenodigd om deel te nemen. Op 15 december is het tijd voor het 3e toernooi!

Wat kun je verwachten?

Elke maand zal er een online Rocket League toernooi plaatsvinden, gevolgd door een spannende finale op locatie. Het beste van alles is dat de punten die je verdient in alle drie de toernooien worden bijgehouden en opgeteld. Dat betekent dat je een goede kans hebt om als de ultieme kampioen uit de bus te komen!

Kun je niet elke maand meedoen? Geen zorgen! We hebben goed nieuws voor degenen die niet aan alle toernooien kunnen deelnemen. Elk afzonderlijk toernooi heeft ook zijn eigen winnaar, en die gelukkige speler ontvangt een cadeaubon naar keuze ter waarde van 25 euro. Wie weet, misschien kun jij wel een van die gelukkige winnaars worden!

En dat is nog niet alles. Als je genoeg punten verzamelt in de verschillende toernooien, maak je kans om deel te nemen aan de grote finale op locatie. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Het derde toernooi vindt plaats op 15 december om 19.00 uur. We komen samen via onze Discord-server, dus zorg ervoor dat je erbij bent!

Gegevens

Datum:
december 15
Tijd:
7:00 pm - 9:00 pm

Locatie

Online