Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Regenboognetwerk 30 juni Hollands Kroon

juni 30 @ 14:00 - 17:00

Bijeenkomsten voor LHBTIQ+’ers in Hollands Kroon

Zondag 30 juni vindt weer een bijeenkomst van het Regenboognetwerk Hollands Kroon plaats. Identificeer jij je als LHBTIQ+’er? Of draag je hen een warm hart toe? Dan ben je van harte welkom! De bijeenkomsten vinden eens per maand plaats, op de vierde zondag van de maand. Tijdens deze middag ontmoeten we elkaar, wisselen we ervaringen uit en is er ruimte voor plezier. Elke bijeenkomst wordt een activiteit georganiseerd, zoals een pub quiz, een workshop of worden spelletjes gespeeld.

Er is verder tijd om kennis te maken met elkaar, levensverhalen te delen, ervaringen uit te wisselen en plezier te hebben. Ter plaatse zullen interessante feitjes en nuttige informatiebronnen te vinden zijn. Voor wat lekkere versnaperingen wordt gezorgd. Het regenboognetwerk biedt een plek voor eenheid, acceptatie en diversiteit.

Het doel van de bijeenkomsten is om LHBTIQ+’ers uit de gemeente bij elkaar te brengen. Maar iedereen is welkom, ook als je buiten de doelgroep valt maar wel interesse hebt. Misschien heb je wel een familielid die in de categorie valt of misschien draag je de gemeenschap gewoon een warm hart toe. Ook dan ben je van harte welkom! Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ben je jonger, dan kun je eventueel onder begeleiding komen. We toeren door heel Hollands Kroon; van Den Oever, Wieringerwerf en Anna Paulowna naar Lutjewinkel. Leeftijd maakt niet uit, het lijkt ons juist leuk als er uitwisseling plaatsvindt tussen verschillende generaties!

Aanmelden is niet nodig.

Bekijk de website voor meer informatie: https://rnhk.nl/

Gegevens

Datum:
juni 30
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Den Oever – Het Vikingschip
Robbenoordstraat 11a
Den Oever, 1779 BJ Nederland
+ Google Maps